Koperasi Yayasan Guru Malaysia Berhad

Sunday, 4 September 2016

PERHATIAN KEPADA SEMUA ANGGOTA KOPERASI YGMB

PIHAK KOPERASI YGMB SEDANG MENGEMASKINI DATA-DATA ANGGOTA KOPERASI YGMB UNTUK TUJUAN PENGAUDITAN. SURAT PENGESAHAN PENYATA SAHAM ,YURAN DAN PINJAMAN TELAH DIHANTAR KEPADA SEMUA ANGGOTA PADA AWAL FEBRUARI 2016. HASILNYA, HANYA SESETENGAH ANGGOTA YANG MEMBERI TINDAKBALAS POSITIF DENGAN MEMULANGKAN KEMBALI PENYATA SAHAM YANG DITANDATANGAN OLEH ANGGOTA KEPADA KOPERASI. SESETENGAH PENYATA YANG DIHANTAR TELAH DIKEMBALIKAN KEPADA KOPERASI SEMULA KERANA ANGGOTA TELAH BERPINDAH RUMAH DAN TEMPAT KERJA DAN SELEBIHNYA TIDAK MEMBERI APA-APA TINDAKBALAS YANG MENYUKARKAN PIHAK KOPERASI UNTUK BERHUBUNG DENGAN ANGGOTA BAGI APA-APA URUSAN YANG BERKAITAN DENGAN ANGGOTA KOPERASI YGMB.


PIHAK KOPERASI YGMB BERHARAP SUPAYA ANGGOTA KOPERASI YGMB YANG TELAH BERPINDAH ATAU BERTUKAR ALAMAT TEMPAT BEKERJA UNTUK MENGEMASKINI DATA DENGAN KADAR SEGERA BAGI MEMUDAHKAN URUSAN PENGHANTARAN NOTIS ATAU PERKARA YANG MELIBATKAN ANGGOTA.


ANGGOTA KOPERASI YGMB BOLEH MENGHUBUNGI PIHAK KOPERASI DITALIAN 03-41052845 UNTUK SEBARANG PERTANYAAN ATAU LAYARI LAMAN WEB KOPERASI www.koopkygmb.com.my


SEKIAN 

"LONJAKAN EKONOMI"

Share:

Salam 1 Malaysia
Sebarang Pertanyaan tentang koperasi, keahlian atau sebagainya, bolehlah dikemukakan di ruangan maklumbalas di bawah. Sila sertakan maklumat yang lengkap seperti nama penuh, no. kad pengenalan dan email yang tepat. Terima kasih.
LONJAKAN EKONOMI..

Info


SILA BERHATI-HATI DALAM MEMILIH EJEN KOPERASI YANG HADIR KE SEKOLAH ANDA,

SILA SAHKAN DAHULU EJEN TERSEBUT KEPADA PIHAK KOPERASI YGMB KERANA ADA SEGELINTIR EJEN YANG MENGAMBIL KESEMPATAN KE ATAS PIHAK KOPERASI DENGAN MENGGUNAKAN NAMA KOPERASI DALAM MENJUAL PRODUK MEREKA DAN MELAKUKAN PENYELEWENGAN KEPADA GURU-GURU.

KEPRIHATINAN ANDA MENJADI TANGGUNGJAWAB KAMI.
SEKIAN, TERIMA KASIH
Powered by Blogger.

Labels

Support